NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Alfa Romeo στη Γενεύη!

Όπως όλα δείχνουν, οι Ιταλοί ετοιμάζονται να παρουσιάσουν ένα νέο μοντέλο στην έκθεση της Γενεύης, πιθανά κάποιο SUV που θα τοποθετηθεί προϊοντικά κάτω από τη Stelvio.

Την έλευση ενός νέου αυτοκινήτου έρχεται να επιβεβαιώσει ο υπεύθυνος για τη φίρμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, Berj Alexanian, μετά από δήλωσή του. «Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι το εξής: η Alfa Romeo θα παρευρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με πλήρη ισχύ, με τη βραβευμένη μας γκάμα και με κάτι νέο που θα βγει από το μανίκι μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε σε όλους μια γεύση από το τι θα ακολουθήσει στον κόσμο της Ιταλικής απόδοσης και πολυτέλειας. Μείνετε συντονισμένοι στις 5 Μαρτίου για να πάρετε μια γεύση από το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής ιστορίας της Alfa Romeo».

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τα πλάνα της ιταλικής εταιρίας, μέχρι το 2022 σκοπεύει να παρουσιάσει επτά νέα μοντέλα, εκ των οποίων 2 SUV και δύο σπορ αυτοκίνητα, GTV και 8C. Τα υπόλοιπα θα είναι οι αντικαταστάτες των Giulia/ Giulietta και Stelvio. Εικάζουμε ότι πιο πιθανό είναι να δούμε στη Γενεύη το νέο, μικρό SUV της φίρμας. Σύντομα πάντως θα ξεκινήσει να χτίζεται η προσμονή με μία σειρά teasers, όπου θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, τουλάχιστον ως προς την κατηγορία του οχήματος.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!