NEA

H Kia θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό πρωτότυπο

Με στιλιστικές επιρροές από το Stinger η κορεατική εταιρία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην παραγωγή ενός σπορ EV!

Αρχές Μαρτίου θα παρουσιαστεί το ενδιαφέρον concept και όπως μπορούμε να δούμε ξεχωρίζει από το φωτεινό περίγραμμα της μάσκας και την δυναμική εμφάνιση με τα τόξα των τροχών να προεξέχουν. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το πρωτότυπο που θα κάνει ντεμπούτο στην Γενεύη θα σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις για την παραγωγής ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με σπορ προσανατολισμό.

Μάλιστα αυτό το ηλεκτρικό δεν θα είναι μόνο πιο στιλάτο από το Niro EV (από το οποίο θα προέρχεται το σύστημα πρόωσης, εδώ με την μεγάλη μπαταρία 64 kWh), αλλά και πιο απολαυστικό οδηγικά θέτοντας τις βάσεις στα σπορ EV. Εδώ να πούμε πως δίπλα στο ηλεκτρικό concept θα παρουσιαστεί στο XCeed, ενώ μέσα στη χρονιά η Kia θα λανσάρει και την υβριδική plug-in έκδοση Ceed Estate.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!