NEA

To Honda e Prototype βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραγωγή

Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας που θα περάσει στην παραγωγή τέλη του έτους σχεδόν έτσι όπως το βλέπετε!

Στην Γενεύη το e Prototype θα παρουσιαστεί ως concept, αλλά οι Ιάπωνες δηλώνουν πως θα διατηρηθεί σχεδόν αναλλοίωτη η ρετρό σχεδίαση με το απέριττο στιλ και τους στρόγγυλους προβολείς. Το πρώτο ηλεκτρικό Honda θα είναι περίπου 100 χιλιοστά ψηλότερο από ένα Mini και λίγο πιο κοντό από ένα Jazz.

H πραγματική του αυτονομία θα είναι τουλάχιστον στα 200 χιλιόμετρα και σε ταχυφορτιστή θα γεμίζει το 80% των μπαταριών σε περίπου μισή ώρα. Η Honda δεν θα επιχειρήσει να βάλει μια μεγαλύτερη και πιο ογκώδη μπαταρία αφού πιστεύει πως αυτή η αυτονομία είναι αυτή που πρέπει για ένα city car που θα έχει άνετους χώρους για έως τέσσερις επιβάτες. Ο ηλεκτροκινητήρας θα κινεί τους πίσω τροχούς.

Αξιοσημείωτες είναι οι κρυφές λαβές στις πόρτες, ενώ οι κάμερες αντί για καθρέπτες μάλλον δεν θα περάσουν στην παραγωγή (ή θα αποτελούν προαιρετικό στοιχείο). Το πολύ ενδιαφέρον εσωτερικό αποτελείται από δύο οθόνες αφής 12 ιντσών με την ξύλινη απομίμηση να ενισχύει τη ρετρό αίσθηση. Ο οδηγός έχει μία ακόμη ψηφιακή οθόνη μπροστά του με τις σχετικές ενδείξεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!