NEA

Αυτή είναι η νέα Mercedes CLA Shooting Brake


Πρεμιέρα στη Γενεύη για τη νέα Mercedes CLA Shooting Brake που θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά το φθινόπωρο…

Στην καινούργια, δεύτερη κατά σειρά εκδοχή της, είναι σαφώς πιο κομψή, ειδικά στο πίσω μέρος της, που με τις καμπύλες του παραπέμπει ελαφρώς και στην AMG GT. Από κει και πέρα το χαμηλό της ύψος και η διαμόρφωση της οροφής δημιουργούν ένα σπορτίφ σύνολο που δικαιολογεί την επωνυμία Shooting Brake. Από την άλλη η κλίση της οροφής δεν επηρεάζει ούτε το εσωτερικό ύψος στο πίσω κάθισμα αλλά ούτε και το μέγεθος του χώρου αποσκευών.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού με τις δύο μεγάλες ελεύθερες οθόνες που αποτελούν ένα ενιαίο σύνολο -o ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει μια ακόμα απεικόνιση που είναι πιο «γραφιστική» και μοντέρνα- και τους στρογγυλούς αεραγωγούς παραπέμπουν άμεσα στην A-Class αλλά και στην τετράθυρη κουπέ CLA. To παρόν δηλώνει τόσο το MBUX με την ψηφιακή βοηθό Mercedes όσο και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα γνωστά νέα σύνολα στη βάση που εμφανίστηκαν μαζί με την A-Class. Τον τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.330 κυβικών και τον επίσης τετρακύλινδρο diesel των 1.500 κυβικών με τους 116 ίππους (CLA 180 d). Στην κορυφή θα είναι φυσικά οι AMG.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!