NEA

Η νέα Hyundai Sonata έχει στυλ τετράθυρου κουπέ

Επίσημα η νέα Sonata θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο το έτους.

Οι Κορεάτες συνεχίζουν να εκπλήσσουν και αυτή τη φορά παρουσιάζουν την πολύ ενδιαφέρουσα Sonata που περνά στην 8η γενιά της. Πρόκειται για ένα μεσαίο οικογενειακό με πολύ ελκυστική εμφάνιση κα την μάσκα να υπερθεματίζουν LED σε σχήμα γωνίας.

Το πίσω μέρος είναι εξίσου πρωτότυπο με τα φωτιστικά σώματα να «γεφυρώνει» μια φωτεινή ρίγα. Η Hyundai λέει πως η νέα Sonata είναι 30 χλστ. χαμηλότερη, με μεγαλύτερο κατά 25 χλστ. πλάτος και αυξημένο μεταξόνιο κατά 35 χλστ. Το εσωτερικό έχει μια σοβαρότυπη και σύγχρονη άποψη με ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια touch screen πιο κοντά στον οδηγό.

Υπάρχουν και τεχνολογικά highlights όπως ο διακόπτης εκκίνησης με ανάδραση και ψηφιακό κλειδί με χρήση smartphone και αποθηκευμένα διαφορετικά προφίλ οδηγών. Με την αμερικανική πρεμιέρα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες ενώ στην Ευρώπη (δύσκολη θεωρείται η εισαγωγή της στην χώρα μας) η νέα Sonata θα φτάσει λογικά με τους νέους 1.4 ή 1.6 turbo βενζίνης και τον ντίζελ 1.6 CRDi.  

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!