ΔΙΑΦΟΡΑ

Η FC Bayern München σουτάρει την Audi και βγαίνει οφσάιντ με την BMW

To πόσο που θα δαπανήσει συνολικά η BMW για αυτή τη δεκαετή συνεργασία με την FC Bayern München ανέρχεται σε 800 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από πολλά ζόρια η BMW θα είναι τελικά ο νέος χορηγός για μια δεκαετία, αλλά και κάτοχος του 8,33% των μετοχών της πιο μεγάλης και διάσημης ποδοσφαιρικής ομάδας της Γερμανίας: της FC Bayern München. Αυτό ανακοίνωσε το μέλος του εποπτικού συμβουλίου της ομάδας του Μονάχου Edmund Stoiber, ενώ από πλευράς BMW δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο.

Υπάρχει όμως και ένα προβληματάκι μιας και η Bayern έχει σε ισχύ συμφωνία με την άλλη βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία: την Audi. Η εταιρεία του ομίλου της Volkswagen συνεργάζεται εδώ και 17 χρόνια με την ομάδα σε επίπεδο χορηγίας, είναι από το 2011 και μέτοχος -ναι, με το 8,33% των μετοχών- και υπάρχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι το 2025. Το οποία θα γίνει προσπάθεια να λυθεί προκειμένου η εμπλοκή της BMW να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!