ΑΓΩΝΕΣ

WRC – Ράλι Μεξικό: Νίκη για τον Ogier και την Citroen!

Στο δεύτερο σκέλος ο Sebastien Ogier είχε την τύχη με το μέρος του και οδηγώντας αλάνθαστα μέχρι το τέλος του αγώνα κατάφερε να σημειώσει την δεύτερη φετινή του νίκη.

Ο Γάλλος είχε την ατυχία την πρώτη μέρα να κλατάρει το ένα του ελαστικό αλλά στη συνέχεια η έξοδος του Lappi (επίσης με Citroen C3 WRC) έριξε κόκκινη σημαία στην ειδική με αποτέλεσμα να ευνοηθεί ο team-mate του. Πάντως ο Ogier οδήγησε ταχύτατα (πέτυχε το ιδανικό με καλύτερο χρόνο και στην power stage) και τερμάτισε μπροστά από τον εξαιρετικό για μία ακόμη φορά Ott Tanak με το Toyota Yaris WRC.

Το βάθρο συμπληρώνει ο Elfyn Evans με Ford Fiesta WRC και σε πολύ μικρή απόσταση από τον Tanak. Ο Thierry Neuville δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση και έχασε πολύτιμους βαθμούς. Και αυτό διότι μετά το άσχημο ξεκίνημα του (είχε κλατάρισμα την 1ηη μέρα) προτίμησε να οδηγήσει δίχως ρίσκα και να τα δώσει όλα στο επόμενο ράλι.

Την 10άδα συμπληρώνουν οι Meeke, Guerra, Wilkinson, Latvala, Sordo και Bujalil. Το πρωτάθλημα προβλέπεται συναρπαστικό αφού μετά το Μεξικό στην βαθμολογία των οδηγών κρατήθηκε ο Tanak με 65 βαθμούς (ακολουθεί ο Ogier με 61 και ο Neuville με 55), ενώ στην κατάταξη των κατασκευαστών η Citroen αναρριχήθηκε στην 2η θέση. Επόμενος αγώνας στην Κορσική στις 28-31 Μαρτίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!