NEA

Γιατί καθυστερεί η παρουσίαση του νέου VW Golf;

Η επόμενη γενιά Golf ήταν προγραμματισμένη να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της το φθινόπωρο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Ωστόσο, στελέχη της εταιρίας δήλωσαν στην Bild πως υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα που πρέπει να λυθούν, αν και αρνήθηκαν ότι αυτά τα προβλήματα είναι η αφορμή που οδήγησαν στην αναβολή της παρουσίασης.

Όπως και να έχει το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Golf κανονικά θα πέσει πάνω στην χριστουγεννιάτικη περίοδο. Κάτι που θέλει να αποφύγει η VW αφού θεωρεί πως εκείνη την περίοδο κανείς δεν ασχολείται με λανσαρίσματα.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας Jurgen Stackmann στην Automotive News «…δεν έχει να κάνει με την παραγωγή, είναι απλά μία εμπορική απόφαση, καθώς δεν είναι σωστό να βάζεις αυτοκίνητα κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε μια εποχή που κανείς δεν έχει την προσοχή του σ’ αυτά». Έτσι, το νέο Golf θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!