NEA

Kia Stonic: Σπάστε τη ρουτίνα!

Είναι πανεύκολο να ανακαλύψετε νέα μέρη και νέες δραστηριότητες όταν γνωρίζετε ότι σας υποστηρίζουν οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες του Kia Stonic. Όχι μόνο θα σας εμπνεύσει και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αυτό που αναζητάτε, αλλά θα προσθέσει και μια συναρπαστική δυναμική σε κάθε στοιχείο του ταξιδιού σας.

Ζώντας τη στιγμή σημαίνει να ξεπεράσετε τα όρια, και αυτό ακριβώς μπορείτε να περιμένετε από το εσωτερικό του Kia Stonic. Οι γλυπτές επιφάνειες ικανοποιούν το μάτι και γεμίζουν τις αισθήσεις, κάνοντας την οδήγηση αναζωογονητική και διασκεδαστική. Το sport τιμόνι D-Cut είναι διαμορφωμένο ώστε να μην ενοχλεί τα πόδια σας, ενώ τα χειριστήρια έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί έτσι ώστε να ικανοποιούν εσάς και όλες τις απαιτήσεις σας με απόλυτη αρμονία.

Πίσω από το τιμόνι η σωστή πληροφόρηση είναι απαραίτητη και το νέο Kia Stonic την εμφανίζει ακριβώς εκεί που τη χρειάζεστε αποφεύγοντας τυχόν περισπασμούς. Το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πολυμέσων με την προεξέχουσα οθόνη αφής φροντίζει για την ενημέρωση και τη διασκέδασή σας.

Το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7”αποτελεί βασικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις, ενώ ειδικά στην Premium περιλαμβάνει και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές! Η αναγνώριση φωνής (στα αγγλικά) σας επιτρέπει να περιηγείστε, να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να ελέγχετε τον ήχο και πολλά άλλα -απλά με φωνητικές εντολές.

Στο Stonic, η τεχνολογία Bluetooth προσφέρει ανοιχτή ακρόαση των τηλεφωνικών σας συνομιλιών αλλά και streaming της αγαπημένης σας μουσικής απευθείας από το κινητό σας. Φυσικά υπάρχει πλήρης συνδεσιμότητα με τα πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay.

Το ευρύχωρο εσωτερικό του νέου Kia Stonic μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε άτομα με άφθονο χώρο για να βολευτούν και να χαλαρώσουν, αλλά και πολλές πρακτικές θήκες για να τακτοποιήσουν όλα τους τα μικροπράγματα. Με τα αναδιπλούμενα και διαιρούμενα -σε αναλογία 60/40- καθίσματα και το μεγάλο χώρο αποσκευών με χωρητικότητα από 352 έως και 1.155 λίτρα, είναι ευκολότερο από ποτέ να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ή απλά να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα.

Οι επιδόσεις και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου πρέπει να συμβαδίζουν και ακριβώς αυτό συμβαίνει όταν οδηγείτε ένα Kia Stonic. Υπάρχουν τέσσερις κινητήρες βενζίνης 1.2lt 84 hp, 1.4lt 100 hp, 1.0lt Turbo 100 hp και 120 hp, και δύο κινητήρες ντίζελ 1.6 lt 115 hp και 136 hp, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες σας. Όλοι οι κινητήρες παρέχουν κορυφαία ισχύ και οικονομία. Διατίθενται επίσης χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων και αυτόματα 6 σχέσεων ή 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη 7DCT.

Με το πακέτο τεχνολογιών Drive Wise,το Stonic χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες Advanced Driver Assistance System (ADAS), και εξασφαλίζει την ασφάλεια των επιβατών και των πεζών ανά πάσα στιγμή, χωρίς να θυσιάζει τη χαρά της οδήγησης. Το προαιρετικό πακέτο ADAS περιλαμβάνει σύστημα προειδοποίησης πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας (RCCW), σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης τυφλού σημείου (BCW), σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (LKAS), βοηθό υψηλής σκάλας (HBA), προειδοποίηση απόσπασης προσοχής οδηγού (DAW), σύστημα αποφυγής μετωπικής σύγκρουσης (FCA) κ.α.

Κάθε Kia καλύπτεται από τη μοναδική στην αγορά εγγύηση νέου αυτοκινήτου 7 ετών/ 150.000 χιλιομέτρων. Εναλλακτικά, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός χιλιομέτρων για τα πρώτα 3 έτη. Αυτή η εγγύηση είναι δωρεάν και μεταβιβάσιμη σε τυχόν επόμενους ιδιοκτήτες, με την προϋπόθεση ότι το αυτοκίνητο συντηρείται στο επίσημο δίκτυο σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης. Η υψηλής ποιότητας βαφή του αμαξώματος εξασφαλίζει μακρόχρονη προστασία και λάμψη για το νέο σας Kia. Επίσης διαθέτει ειδική προστασία από τη διάβρωση και 12ετή εγγύηση κατά της σκουριάς εσωτερικά. Κάντε κλικ εδώ και ανακαλύψτε το νέο Kia Stonic!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button