NEA

Διαθέσιμη η νέα Mercedes B-Class από 32.560€

H ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την διάθεση της νέας γενιάς του πολυμορφικού B-Class.

Η νέα B-Class είναι διαθέσιμη με τον καινούργιο τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.330 κ.εκ. Στην βασική B 180 (32.560€) αποδίδει 136 ίππους και στην Β 200 (32.900€) η ισχύς είναι στα 163 άλογα. H βασική diesel, η B 180d με τον επίσης καινούργιο πετρελαιοκινητήρα των 1.500 κ.εκ. με τους 116 ίππους, ξεκινά από τις 34.957 ευρώ με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο.

Στην δεύτερη της γενιά η B-Class είναι πιο ελκυστική και με μεγαλύτερους χώρους. Το πορτμπαγκάζ προσφέρει από 455 έως 705 λίτρα στην πενταθέσια διάταξη χάρη στη δυνατότητα μετακίνησης των πίσω καθισμάτων κατά μήκος. Η βάση της είναι το νέο πλαίσιο που χρησιμοποιείται και στην Α-Class, ενώ σε γενικές γραμμές ακολουθείται η ίδια λογική και στο εσωτερικό με τις δύο μεγάλες ελεύθερες οθόνες. Φυσικά υπάρχουν διαφοροποιήσεις, ώστε τα δύο μοντέλα να είναι διακριτά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!