NEA

Αυτό είναι το ηλεκτρικό του Henrik Fisker

O γνωστός σχεδιαστής του Karma, της Aston Martin Vantage και της BMW Z8 έχει φιλόδοξα πλάνα.

Τα οποία αφορούν κυρίως την αμερικανική και την κινεζική αγορά όπου το ελκυστικό Emotion αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες. Ήδη η Fisker έχει προλογίσει ένα πολύ φτηνότερο μοντέλο που θα είναι ένα SUV με τιμή στις ΗΠΑ κάτω από τις 40.000 δολάρια (μαζί με τις σχετικές πριμοδοτήσεις).

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας έκανε ένα tweet με τα πρώτα στοιχεία αναφέροντας πως η συστοιχία μπαταριών 80 kWh θα προσφέρει αυτονομία στα περίπου 480 χλμ. Παράλληλα κάνει λίγο για τετρακίνηση και έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα.

Αν όλα πάνε καλά το νέο SUV θα είναι διαθέσιμο το 2021 και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το ηλεκτρικό που θα μπορούσε να αποτελέσει τον αντίπαλο του Tesla Model Y. Πάντως παραμένει άγνωστο το που θα κατασκευάζεται το SUV της Fisker που μιλά και για solid state μπαταρίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!