NEA

N Line έκδοση για το Hyundai Tucson

Μετά το i30 έρχεται και το Tucson που αποκτά έκδοση N Line καλύπτοντας τις σπορ απαιτήσεις και πεποιθήσεις ενός δυνητικού αγοραστή.

Το Tucson είναι το πρώτο SUV της Hyundai που αποκτά την έκδοση N Line. Η οποία περιλαμβάνει διάφορες εξωτερικές αναβαθμίσεις με πιο σπορ προφυλακτήρα, νέα γρίλια και LED ημέρας, αεροτομή στο πίσω μέρος, νέους τροχούς 19 ιντσών, φιμέ κρύσταλλα κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές τόσο σε αυτά όσο και στον επιλογέα και στο τιμόνι. Μεταξύ άλλων υπάρχουν αλουμινένια πεντάλ, λογότυπα Ν κ.α.

Σύμφωνα με την Hyundai το τιμόνι διαθέτει μεγαλύτερη σπορ ακρίβεια όταν η ανάρτηση έχει ανάλογη ρύθμιση χάρη στα 8% πιο σφιχτά μπροστινά αμορτισέρ και 5% πίσω. Η έκδοση N Line αφορά στην έκδοση βενζίνης 1.6 T-GDi (177 ίπποι) και στις mild hybrid πετρελαίου 1.6 CRDi (136 ίπποι) και 2.0 CRDi (185 ίπποι). Tόσο σε 4×2 ή 4×4 εκδόσεις, όσο και σε manual ή με 7άρι διπλόδισκο. Το Tucson N-Line θα είναι διαθέσιμο σε εννέα χρώματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!