NEA

Πράσινο φως για το επόμενο Toyota GT86

Παρότι υπήρχαν φήμες πως το GT86 δεν θα είχε συνέχεια τελικά τα πιο πρόσφατα νέα θέλουν την Toyota να κρατά την συνεργασία της με την Subaru.

Από την στιγμή που η Toyota συνεργάστηκε με την BMW για να επαναφέρει την Supra δεν υπήρχε κανένας σοβαρός λόγος να μην το κάνει και με την Subaru. Ειδικά όταν το GT86 αποτελεί μια πιο προσιτή επιλογή και με πεδίο δράσης κυρίως την αμερικανική και ιαπωνική αγορά.

Και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρίας, η νέα γενιά του GT86 βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης για να ξεκινήσει η διαδικασία εξέλιξής του.

Το προηγούμενο GT86 είχε παρουσιαστεί το 2011 και είχε εξελιχθεί σε συνεργασία με την Subaru. Η οποία είχε βάλει αν θέλετε το περισσότερο μεράκι μιας και κάτω από  το καπό υπάρχει ένας boxer. Όπως δηλαδή έκανε η Toyota με τη νέα Supra που κινείται από τους turbo της BMW.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποια περισσότερα στοιχεία για τη νέα γενιά του GT86, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 2-3 χρόνια. Φήμες πάντως υπάρχουν και για την επιστροφή της Celica είτε ως ονομασία είτε ως νέο κουπέ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!