NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Instagram: Ποια είναι τα μοντέλα με τα περισσότερα hashtags;

H Veygo είναι μια βρετανική ασφαλιστική εταιρεία η οποία επιχειρεί να μας δείξει ποια είναι τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στο Instagram.

Αυτά που μετρήθηκαν είναι οι αναρτήσεις και κυρίως τα hashtags που τις συνοδεύουν, ενώ αυτό που περιμένει κανείς είναι να κυριαρχούν τα κάθε είδους supercar, που δεν είναι εντυπωσιακά μόνο στο δρόμο αλλά και στις φωτογραφίες. Η πραγματικότητα όμως, με βάση τα αποτελέσματα της Veygo δεν είναι ακριβώς αυτά.

Η πρώτη θέση με 11.947.872 hashtags πηγαίνει στο πιο γνωστό αμερικάνικο muscle car, το Ford Mustang (#fordmustang, #mustang), ενώ δεύτερο, με αρκετά λιγότερα hashtags (7.402.365) το Honda Civic (#hondacivic, #civic). Και μην νομίζετε πως πρόκειται για το Type R. Είναι το απλό Civic, ενώ το top βρίσκεται στην 18η θέση.

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τα 7.019.123 hashtags του Nissan GT-R (#nissangtr, #gtr) και η πεντάδα με τις ΒΜW M3 (5.817.457) και Jeep Wrangler (5.137.019). Την πρώτη δεκάδα ολοκληρώνουν το Chevrolet Camaro, η Corvette, η BMW M4, η Lamborghini Aventador που είναι και το πρώτο super car και το Audi R8.

Από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και στην Ευρώπη τα πιο «αντι-φωτογραφικά» είναι η Mercedes R-Class με μόλις 603 hashtags και το Toyota Prius με 583. Ενδιαφέρον είναι πως η Ferrari, που σχεδόν όλοι πιστεύουν πως θα κυριαρχούσε, είναι εκτός 30άδας, ενώ η παρουσία του Opel Corsa στην 21ηη θέση δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί έκπληξη και μάλιστα μεγάλη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!