NEA

To απίστευτο VW I.D. R Pikes Peak πάει για νέο ρεκόρ

Αυτή τη φορά το σούπερ ηλεκτρικό αγωνιστικό έχει ως στόχο μία ανάβαση που βρίσκεται περίπου 1.500 χιλιόμετρα νότια του Πεκίνο.

Πρόκειται για μία απίστευτη διαδρομή η οποία χρησιμοποιείται μόνο από τουριστικά λεωφορεία για ανεβάσει τους επισκέπτες του Tiannmen Mountain. Ξεκινά από τα 200 μέτρα και ανεβαίνει σε υψόμετρο 1.300 μέτρων, έχοντας περίπου 99 στροφές και μήκος γύρω στα 11,3 χιλιόμετρα. Στην διαδρομή αυτή δεν υπάρχει κάποιο ρεκόρ αφού ο δρόμος είναι κλειστός στην κυκλοφορία.

Όμως η VW ξεκίνησε από τώρα την διαδικασία και καλεί τους video gamers (!) να κάνουν την διαδρομή, με το I.D. R να έρθει αντιμέτωπο με τον καλύτερο χρόνο που θα έχει επιτευχθεί όταν τον Σεπτέμβριο γίνει η ανάβαση από το ηλεκτρικό της VW. Υπενθυμίζεται πως το I.D. R είχε κάνει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ στην φημισμένη ανάβαση του Pikes Peak.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!