Νέες Polestar εκδόσεις για τα Volvo XC60 & V60

Αν και έχει ανεξαρτητοποιηθεί ως brand μέσα στην Volvo, ασχολούμενη κυρίως με τα ηλεκτρικά σπορ μοντέλα της εταιρίας, η Polestar δεν ξεχνά το παρελθόν της και τις «βελτιώσεις» των μοντέλων της μητρικής εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζει μία νέα έκδοση για τα XC60 και V60, με την ένδειξη Polestar, και ως κύριο στοιχείο διαφοροποίησης την ενσωμάτωση του plug-in υβριδικού συστήματος που βρίσκουμε στα σπορ μοντέλα της Polestar, το 1, το 2 και εσχάτως το 3.

Αυτό σημαίνει συνδυασμένη ισχύ που φθάνει έως και τα 420 άλογα και ροπή στα 669 Nm, κάτι που σημαίνει περίπου 15 άλογα περισσότερα από την υπάρχουσα έκδοση T8, και συνεπώς ελαφρά καλύτερες επιδόσεις.

Στο αμάξωμα υπάρχουν ελάχιστες διαφοροποιήσεις, με ειδικές ζάντες, μαύρες εξατμίσεις χρωμίου, μαύρη γυαλιστερή γρίλια, και βέβαια κάποια διακριτικά σήματα της Polestar. Το ίδιο ισχύει και για το σαλόνι, με ελάχιστες και διακριτικές επεμβάσεις που να τονίζουν λίγο παραπάνω τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Και οι δύο εκδόσεις θα ξεκινήσουν να διατίθενται στις αρχές του καλοκαιριού, και σε αντίθεση με ότι συνέβη με το S60 που κατασκευάστηκε σε λίγα κομμάτια, εδώ θα υπάρξει κανονική παραγωγή και διάθεση μέσα από το δίκτυο της εταιρίας και όχι μέσω του Διαδικτύου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close