NEA

Η Mercedes-Benz GLB θα δώσει το παρόν στην έκθεση της Σαγκάης

Μία πρωτότυπη εκδοχή θα παρουσιαστεί μέσα στο μήνη στην Κίνα με την έκδοση παραγωγής να προορίζεται για την Φρανκφούρτη, τον Σεπτέμβριο.

Προς τα τέλη του χρόνου η Mercedes θα ρίξει στην αγορά την GLB που θα τοποθετείται δίπλα στην GLA αλλά με ένα εντελώς διαφορετικό και πιο εκτός δρόμου στιλ. Έτσι, κοινός παρονομαστής και για τα δύο SUV θα είναι η A-Class και η προσθιοκίνητη πλατφόρμα MFA2 με τις βασικές εκδόσεις που ξεκινούν από την βενζίνη και τα 1.330 κ.εκ. και το diesel και τα 1.500 κ.εκ. Οι top εκδόσεις -όχι μόνο οι AMG- θα είναι διαθέσιμες με τετρακίνηση.

Η GLB θα έχει ένα πιο γωνιώδες αμάξωμα, τόσο έντονο που δεν είναι λίγοι όσοι την χαρακτηρίζουν ως μία μικρή G-Class. Πέρα από την αναγνωρισιμότητα του αμαξώματος ως προς την GLA (η νέα θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020) θα υπάρχει και μία διαφορετικότητα στο εσωτερικό.

Παρόλο που θα ακολουθεί τη λογική της νέας Α-Class με τις δύο ελεύθερες οθόνες, θα διαφοροποιείται στις λεπτομέρειες προκειμένου να τονιστεί και ο off road χαρακτήρας. Όπως φαίνεται άλλωστε και στην teaser φωτογραφία του concept που θα δούμε στην Σαγκάη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!