NEA

Πρώτα teaser για την McLaren Grand Tourer

Με ελαφρύτερο καμουφλάζ η McLaren “Grand Tourer” δοκιμάζεται στους δρόμους με την επίσημη παρουσίασή του μοντέλου να αναμένεται μέσα στον Μάιο.

Αυτό θα είναι το τέταρτο μοντέλο στην γκάμα της McLaren και όπως υποστηρίζουν οι σχεδιαστές της θα είναι το πιο εύχρηστο κεντρομήχανο αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Προς το παρόν δεν  υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη και την απόδοσή της, με την McLaren να θέλει να συνδυάσει την κορυφαία σπορ συμπεριφορά των άλλων μοντέλων της με μία ικανότητα να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με άνεση και πολυτέλεια.

Μέχρι να μάθουμε και την επίσημη ονομασία του (το Grand Tourer είναι προσωρινό) η επερχόμενη McLaren δείχνει ιδιαίτερα δυναμική με αρμονικές αναλογίες του αμαξώματος, με εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, μεγάλες εισαγωγές αέρα για τον κεντρικά τοποθετημένο V8 κινητήρα, και ένα μακρύ πίσω μέρος το οποίο  συμπληρώνει την εικόνα της ενδεχομένως ομορφότερης McLaren έως τώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!