NEA

Η νέα Mercedes-AMG CLA35 έχει 306 άλογα

Πρόκειται για ένα ακόμη γρήγορο σεντάν που παρουσιάζει η γερμανική εταιρία προτού αποκαλύψει την top CLA45 στις αρχές του 2020.

Όπως και στην περίπτωση της A35 AMG έτσι και στην CLA35 AMG κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος που για την περίσταση αποδίδει 306 ίππους και 400 Nm ροπής. Η ισχύς περνά τους στους τέσσερις τροχούς μέσω 7-τάχυτου διπλόδισκου κιβωτίου με την διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 4,9 δευτερόλεπτα και την τελική να περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Από εκεί και πέρα το αμάξωμα της CLA35 έχει όλα τα εφόδια μιας ήπιας AMG με τους πιο αγριεμένους προφυλακτήρες, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, το νέο πίσω διαχύτη, την σπορ εξάτμιση με διπλές απολήξεις και επιλογή ζαντών 18 ή 19 ιντσών. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα και φυσικά το MBUX με τις οθόνες 10,25 ιντσών και AMG επιλογές (Classic, Sport και Supersport). Η νέα CLA35 θα κάνει ντεμπούτο στη Νέα Υόρκη, στις 16 Απριλίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!