NEA

Το Hyundai Venue είναι το νέο μικρό SUV της μάρκας

Στη Νέα Υόρκη θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στα μέσα Απριλίου το μικρότερο SUV της Hyundai που θα τοποθετείται κάτω από το Kona.

Προς το παρόν τα μόνα επίσημα στοιχεία που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Hyundai έχουν να κάνουν με τα σκίτσα που βλέπετε και που δείχνουν ένα «αστικών» διαστάσεων SUV με σχεδιαστικές επιρροές από το μεγαλύτερο Kona. Μια λεπτομέρεια που αξίζει κανείς να προσέξει είναι πως το αμάξωμα είναι τρίθυρο, αλλά θεωρείται απίθανό να δούμε μια τέτοια έκδοση στους δρόμους (το μόνο μικρό SUV με τρεις πόρτες είναι το πιο «σκληρό» Suzuki Jimny).

Στο εσωτερικό υπάρχει μια μοντέρνα και πλέον τυπική άποψη της κορεατικής εταιρίας με την «ελεύθερη» touch-screen να βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα και ανάμεσα στους αεραγωγούς. Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν αλλά λογικά στην βάση θα βρίσκεται ο turbo τρικύλινδρος 1.000άρης.

To Venue θα παρουσιαστεί επίσημα στη Νέα Υόρκη στις 17 Απριλίου και θα εστιάσει πρωτίστως στην αγορά της Βορείου Αμερικής δίχως να αποκλείεται η διάθεσή του και στην Ευρώπη. Στα πλάνα τόσο της Hyundai όσο και της Kia περιλαμβάνεται του χρόνου το λανσάρισμα δύο pick-up.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!