NEA

Διαρροή για την Porsche 911 Speedster

Όπως φαίνεται, στο σαλόνι της Νέας Υόρκης η Porsche ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία ακόμα εκδοχή της 911, η οποία όμως θα είναι περιορισμένης παραγωγής.

Η ίδια η εταιρία τηρεί μέχρι στιγμής σιγή ισχύος γύρω από το όλο θέμα. Σε μία κίνηση όμως που εξετάζεται το πόσο ηθελημένη ήταν, ανακοίνωσε ένα charity cocktail party, με το «μυστηριώδες» μοντέλο να φιγουράρει επάνω στις προσκλήσεις. Ενδεικτικά, η ημερομηνία διεξαγωγής αυτού του πάρτι είναι μία ημέρα μετά την press conference της εταιρίας στην έκθεση.

Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η Porsche έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την έναρξη της παραγωγής της 911 Speedster, εντός των επόμενων μηνών. Συνολικά προτίθεται να κατασκευάσει μόλις 1.948 μονάδες, διατηρώντας έτσι ένα συλλεκτικό χαρακτήρα. Για τον κινητήρα δεν γνωρίζουμε επίσημα κάτι, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι όταν η Speedster είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο, έφερε ένα τετράλιτρο flat-six σύνολο με ισχύ 500 ίππων, το οποίο βασίζεται σε αυτό της 911 GT3. Κατά τα άλλα, αναμένουμε ένα πιο κοντό παρμπρίζ, που θα αποτίνει φόρο τιμής στη θρυλική 356 1500 Speedster, καθώς και τους χαρακτηριστικούς διπλούς θόλους πίσω από τα κεφάλια των επιβατών.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!