NEA

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος Peugeot για το Πάσχα

Φροντίζοντας για την after market ικανοποίηση των πελατών της, η Peugeot προσφέρει ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο, εν όψει του Πάσχα.

Ο ολοκληρωμένος αυτός τεχνικός έλεγχος ασφάλειας προσφέρεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της εταιρίας και έχει ισχύ έως τις 30 Απριλίου 2019. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει οπτικούς και άλλους ελέγχους στα συστήματα πέδησης, διεύθυνσης, στις αναρτήσεις και στα ελαστικά, στη μπαταρία, στα φώτα, στο σύστημα ψύξης, στους υαλοκαθαριστήρες, καθώς και στον βοηθητικό ιμάντα κίνησης. Εφόσον, δε, χρειαστεί, θα γίνεται δωρεάν όλων των υγρών έως 500 ml συνολικά (αφορά σε λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

Χάρη στον τεχνικό αυτό έλεγχο, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Peugeot θα μπορούν να είναι σίγουροι για την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, πριν από την έξοδο του Πάσχα. Παράλληλα, θα λάβουν και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του οχήματός τους. Τέλος, για όσους εισέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr για να προγραμματίσουν τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service, θα απολαύσουν έκπτωση 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών όπως μπαταρίες, τακάκια, δίσκους φρένων, αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξατμίσεις, υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, στα λιπαντικά προϊόντα της Total, καθώς και στα Ελαστικά Michelin.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!