NEA

Η Honda στην Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου

Παρουσιάζοντας το concept “Honda experience Casa Connessa Tortona”, η εταιρία δίνει το παρόν σε μία σημαντική έκθεση σχεδιασμού.

Για την ακρίβεια, η Εβδομάδα Σχεδιασμού του Μιλάνου 2019 θεωρείται ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως Έκθεση Design. Όσο για το ρόλο της Honda σε αυτή, επέλεξε να παρουσιάσει μία σύνθεση όπου η τεχνολογία έρχεται σε αρμονική συνύπαρξη με τη φύση. Κύριο συστατικό εδώ το e Prototype της εταιρίας, ένα ηλεκτρικό όχημα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Γενεύη. Μάλιστα, όπως ομολογούν και οι ίδιοι, κατά την είσοδο των επισκεπτών τα πάντα είναι στημένα έτσι ώστε να κατακλύζονται από εικόνες και ήχους, βιώνοντας μία ευφάνταστη εμπειρία που αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από το περιβάλλον της πόλης σε ένα γαλήνιο καταφύγιο.

Για το στήσιμο του περιπτέρου η Honda απευθύνθηκε στην πολυτελή μπουτίκ Alysi –the garden house. Το ίδιο το αυτοκίνητο εκτίθεται κάτω από μία κρυστάλλινη οροφή, έτσι ώστε να λούζεται από φυσικό φως. Πιο δίπλα βρίσκεται το δέντρο της ενέργειας, όπως το αποκαλούν. Ένα αρχιτεκτονικό, γλυπτό δέντρο που έχει δημιουργηθεί από φυσικά υλικά. Αυτό, σύμφωνα με το δημιουργό του, συμβολίζει το συνδετικό κρίκο μεταξύ εξωτερικού περιβάλλοντος και ζωής στο εσωτερικό.

Από εκεί και πέρα, η Honda στράφηκε σε μία ομάδα Ιταλών φωτογράφων, με επικεφαλής την Sara Mautone, ώστε να δημιουργήσει μία έκθεση εμπνευσμένη από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του e Prototype. Το όλο concept ολοκληρώνεται με ένα εικαστικό διόραμα που έχει συνδέσεις με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το “Honda experience – Casa Connessa Tortona“ θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από τις 9 έως και τις 14 Απριλίου, στη zona Tortona, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Porta Genova.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!