NEA

Bentley, σκέψεις για μεγαλύτερο SUV αλλά όχι για σπορ μοντέλο

Όπως φαίνεται, για το ιδιαίτερο κοινό της φίρμας, η Bentayga δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην υπάρχει χώρος για ένα ακόμα SUV, στη γκάμα των Βρετανών.

Αυτό τουλάχιστον εξέφρασε ο Werner Tietz, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας και υπεύθυνος για το κομμάτι του engineering. Ένα νέο μοντέλο, μεγαλύτερο από τη Bentayga είναι υπό συζήτηση. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να καλύψει τις ανάγκες της αμερικάνικης αγοράς, καθώς και της αγοράς της Κίνας. Υπάρχουν παράλληλα και ορισμένες φήμες για ένα μικρότερο SUV, γενικά όμως η Bentley τις αντικρούει, λέγοντας πως στόχος της, αυτή τη στιγμή, είναι τα μεγάλα μοντέλα.

Αντίστοιχα, σκέψεις υπάρχουν και για ένα Gran Turismo μοντέλο, κάτι που θα διαφοροποιείται από την Continental GT. Σίγουρα όμως αυτό θα είναι εξίσου πολυτελές και σύμφωνο με τη φιλοσοφία της φίρμας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για κάτι που να γέρνει περισσότερο σε μία σπορ λογική. Όσο για την ηλεκτροκίνηση, αποτελεί μεν τον τελικό προορισμό, μέχρι στιγμής όμως η τεχνολογία δεν έχει εξελιχθεί τόσο ώστε να καλύψει τα στάνταρ των Βρετανών.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!