NEA

H Renault παρουσίασε το ηλεκτρικό City K-ZE

Στην έκθεση της Σαγκάης η γαλλική εταιρία παρουσίασε ένα ηλεκτρικό crossover που αν τα πάει καλά εμπορικά θα λανσαριστεί και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης.

Εδώ βλέπετε το μοντέλο παραγωγής που θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα από τα τέλη του χρόνου. Εξωτερικά το City K-ZE θυμίζει σε όγκο ένα μεγαλύτερο Captur όταν σχεδιαστικά παραπέμπει στο Kwid (πωλείται στην Ινδία), με το οποίο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα.

Από κει και πέρα στο εσωτερικό θα υπάρχει μια οθόνη αφής 8,0 ιντσών και μόνιμη σύνδεση με το διαδίκτυο, ενώ ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει, τουλάχιστον στην  Κίνα, αισθητήρες παρκαρίσματος. Το μεταξόνιό του των 2.423 χιλιοστών εγγυάται ικανοποιητικούς χώρους για τα δεδομένα των πιο μικρών των SUV. Ενδεικτικό για το τελευταίο τα 300 λίτρα του πορτμπαγκάζ.

Το City K-ZE θα κατασκευάζεται από την e-GT New Energy Automotive, μια κοινοπραξία των Nissan και Dongfeng. Θα έχει αυτονομία 250 χλμ. και σε ταχυφορτιστή θα χρειάζεται περίπου 50 λεπτά για να γεμίσει το 80% της μπαταρίας του όταν μία πλήρης φόρτιση σε οικιακό δίκτυο θα ολοκληρώνεται σε ένα τετράωρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!