NEA

H νέα Porsche 911 Speedster θα παραχθεί 1.948 φορές

Στη Νέα Υόρκη παρουσιάσθηκε η «αποχαιρετιστήρια» 911 της γενιάς 991 και υπό την επιμέλεια της Porsche Motorsport.

Η Speedster, με το πιο χαμηλό παρμπρίζ, τα μικρότερα παράθυρα και τις χαρακτηριστικές όσο και παραδοσιακές καμπύλες ακριβώς πίσω από τα δύο καθίσματά της που εδώ είναι κατασκευασμένες από ανθρακονήματα, είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Γεγονός που τονίζει τον ξεκάθαρα σπορ προσανατολισμό της, όπως και η προσπάθεια περιορισμένου του βάρους της.

Έτσι η μαλακή οροφή της ανεβοκατεβαίνει χειροκίνητα και οι επενδύσεις τις πόρτες της είναι minimal με δίχτυα αντί για θήκες. Για λόγους βάρους ο κλιματισμός δεν είναι στάνταρ αλλά αν ο υποψήφιος αγοραστής το επιθυμεί προστίθεται χωρίς επιπλέον κόστος.

Από κει και πέρα από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα είναι τόσο το εμπρός καπό του χώρου αποσκευών όσο και το κάλυμμα του κινητήρα και τα εμπρός φτερά, ενώ οι προφυλακτήρες είναι από πολυουρεθάνη.

Την κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός ατμοσφαιρικός 6-κύλινδρος boxer των 4,0 lt που κινεί τις GT3 και GT3 RS (της 991). Εδώ αποδίδει 502 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 470 Nm που εξασφαλίζουν ένα «0-100» στα 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 309 χλμ./ ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!