NEA

Εντυπωσιακή εφαρμογή από τις Hyundai & Kia

Πρόκειται για ένα app μέσω του οποίου ο οδηγός θα μπορεί να ρυθμίζει πολλές παραμέτρους του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης σε ένα EV.

Η εφαρμογή που βρίσκεται σε φάση εξέλιξης θα δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να καθορίζει την μέγιστη ταχύτητα, την ισχύ που θα παράγει ο κινητήρας με βάση την εκάστοτε διαδρομή, την απόκριση στο γκάζι, την κατανάλωση του κλιματισμού καθώς και το μέγεθος της ανάκτησης ενέργειας από τα φρένα.

Θα μπορούν επίσης να δημιουργούνται διαφορετικά προφίλ για κάθε οδηγό τα οποία θα μπορούν μάλιστα να ανταλλάσσονται μεταξύ των άλλων χρηστών για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η συσκευή του τηλεφώνου θα συλλέγει data σε πραγματικό χρόνο από την διαδρομή και ανάλογα θα προτείνει στον οδηγό διαφορετικές ρυθμίσεις για την καλύτερη απόδοση του κινητήρα σε συνδυασμό βέβαια με την αυτονομία και την απόσταση που μένει μέχρι τον προορισμό.

Οι δύο εταιρίες υπόσχονται ότι θα έχουν εξελίξει στον μέγιστο δυνατό βαθμό την ασφάλεια του συστήματος από hackers μέχρι την στιγμή που θα δοθεί στην παραγωγή μέσα στα επόμενα χρόνια, όπου οι Κορεάτες υπολογίζουν να έχουν τουλάχιστον 23 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2025.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!