NEA

Τελικές δοκιμές για το VW I.D. R για το ρεκόρ στο Nürburgring

Στόχος της γερμανικής ομάδας είναι να καταρρίψει το «ηλεκτροκίνητο» ρεκόρ των 6:45,90 λεπτών που είχε σημειώσει το κινεζικό NIO EP9.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι δοκιμές στο Nürburgring συνεχίζονται εντατικά με τον Rolan Dumas (τον πιλότο του I.D. R) να δηλώνει ενθουσιασμένος από τη συμπεριφορά και τις επιδόσεις του ηλεκτρικού αγωνιστικού των 680 ίππων.

Για το σκοπό αυτό οι μηχανικού της Volkswagen άλλαξαν πλήρως την αεροδυναμική του I.D. R προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες ευθείες της Nordschleife και να πετύχουν την υψηλότερη δυνατή τελική ταχύτητα.

Όπως και στο Pikes Peak, ο Γάλλος οδηγός και η ομάδα της VW είναι βέβαιο πως θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το «ηλεκτρικό» ρεκόρ του Ring, ενώ το επόμενο βήμα είναι η ανάβαση του Tianmen στην Κίνα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!