NEA

Ποιος θα αγοράσει την μια και μοναδική Bugatti La Voiture Noir;

Αν επαληθευτούν οι φήμες τότε ο CR7 θα προσθέσει δίπλα στις Veyron Grand Sport και Chiron την πιο σπάνια Bugatti που υπάρχει!

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον Ferdinand Piech (πρώην πρόεδρο του VW Group) να είναι ο κάτοχος αυτού του εξωτικού hypercar, η γνωστή ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca υποστηρίζει ότι ο τυχερός ιδιοκτήτης δεν είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo.

Η απίστευτη αυτή Bugatti έκανε ντεμπούτο στο σαλόνι της Γενεύης και εκεί ανακοινώθηκε πως θα κοστίζει 11 εκατομμύρια ευρώ ως το ακριβότερο αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία. Η La Voiture Noire είναι ένας φόρος τιμής στην Type 57 SC Atlantic και έχει τα ίδια μηχανικά μέρη με την Chiron, δηλαδή τον W16 8.0 με τους 1.500 ίππους και τα 1.600 Nm ροπής.

Αξιοσημείωτο είναι πως όποιος και αν είναι ο κάτοχος αυτή της πανάκριβης Bugatti θα πρέπει να περιμένει έως το 2021. Το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Γενεύη ήταν μια ρέπλικα του αυθεντικού και δεν είχε καν έτοιμο εσωτερικό! Η τελική του σχεδίαση όπως και η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί σε περίπου τρία χρόνια από σήμερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!