NEA

Tο Tesla Roadster θα έχει αυτονομία μεγαλύτερη και από ένα diesel!

Τουλάχιστον αυτό λέει ο Elon Musk που έρχεται να προκαλέσει για μια ακόμη φορά λέγοντας πως η αυτονομία του Roadster θα ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα!

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που ο μεγαλομέτοχος της Tesla κάνει υπερβολικές δηλώσεις τραβώντας την παγκόσμια προσοχή. Αυτή τη φορά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε ότι η αυτονομία του σπορ μοντέλου της Tesla θα είναι πάνω από τα 1.000 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Tesla, το Roadster θα κάνει το 0-100 σε 1,9 δευτερόλεπτα, το 0-162 χλμ./ώρα σε 4,2, ενώ η τελική του ταχύτητα θα ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα. Τώρα πως στο καλό η αυτονομία θα φτάνει τα 1.000 χιλιόμετρα μόνο ο ίδιος ο Musk θα το γνωρίζει.

Διότι ακόμη και αν υπάρχουν σούπερ μεγαλύτερες μπαταρίες το αυξημένο βάρος δεν θα επέτρεπε σε καμία περίπτωση και σούπερ επιδόσεις. Μάλιστα, ο δοκιμαστής του έχει πει ότι το αυτοκίνητο στην τελική του μορφή θα είναι ακόμα πιο γρήγορο, στα χωράφια της Bugatti και της Koenigsegg. Είπαμε, μάρκετινγκ, αλλά όχι και έτσι…

Εκτός και αν ο δαιμόνιος Musk δεν μας λέει πως θα υπάρχει π.χ. μια έκδοση Roadster με μικρές μπαταρίες για να πετυχαίνει σούπερ επιδόσεις και μία με πολύ μεγάλες μπαταρίες για μέγιστη αυτονομία :-).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!