NEA

Εκτοξευτήκαν οι πωλήσεις της Ferrari

Η Ferrari θα πάει για νέο ρεκόρ πωλήσεων αφού ήδη στο πρώτο τετράμηνο εμφανίζει μία αύξηση της τάξης του 23% και έχοντας πουλήσει 2.610 αυτοκίνητα.

Με αυτό τον ρυθμό η ιταλική φίρμα λογικά θα ξεπεράσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το ορόσημο των 10.000 μονάδων ετησίως, και μάλιστα χωρίς να έχει εντάξει ένα SUV στην γκάμα της (όπως γίνεται με την Lamborghini και την Urus).

Σημαντική ώθηση στην αύξηση των πωλήσεων έχει δώσει η επιτυχία της Portofino ενώ τα μοντέλα με V8 κινητήρα παρουσίασαν αύξηση 30,6% όταν τα 12-κύλινδρα είχαν +4,1%. Ωστόσο, η πιο σημαντική άνοδος των πωλήσεων έχει σημειωθεί στην Νοτιοανατολική Ασία (κατά κύριο λόγο στην Κίνα) με +79% ενώ και στις ΗΠΑ οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 27%.

Τα πράγματα για την Ferrari θα πάνε πολύ καλύτερα μιας και θα λανσαριστεί φέτος η 488 Pista (coupe και cabrio) ενώ από του χρόνου θα μπει στο παιχνίδι και η F8 Tributo. Κάπου το 2021 αναμένεται και η Purosangue, ένα SUV που θα αλλάξει εντελώς την δυναμική της εταιρίας και θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!