ΑΓΩΝΕΣ

Formula E: Η τύχη γύρισε την πλάτη της για την Audi στο Μονακό

Ο Λούκας ντι Γκράσσι, πιλότος της Audi, στάθηκε άτυχος αφού εγκατέλειψε μετά από ατύχημα που προκλήθηκε από άλλον οδηγό – Ο Ντάνιελ Αμπτ έχασε άδικα την όγδοη θέση, στην οποία τερμάτισε, λόγω ποινής χρόνου

Στο μικρότερο χιλιομετρικά E-Prix της σεζόν, στο Μονακό, η θεά τύχη δεν ήταν με το μέρος των Ντάνιελ Αμπτ (Daniel Abt) και Λούκας ντι Γκράσσι (Lucas di Grassi), με αποτέλεσμα η προσπάθεια τους να μην αποφέρει και το ποθητό βαθμολογικό όφελος. Για μία ακόμη φορά, οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας αφού οι οδηγοί στις ψηλότερες θέσεις της γενικής κατάταξης ήταν οι πρώτοι που βγήκαν στην πίστα, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα στην εκκίνηση του αγώνα.

Ως εκ τούτου, ο Λούκας ντι Γκράσσι ξεκίνησε τον αγώνα από τη 13η θέση του grid και ο Ντάνιελ Αμπτ από τη 16η. Παρόλα αυτά και οι δύο οδηγοί της Audi Sport ABT Schaeffler κατάφεραν να ανέβουν σε θέσεις και να προσπεράσουν αρκετούς αντιπάλους τους. Απογοήτευση για τον Λούκας ντι Γκράσσι που ενώ βρισκόταν 8ος, εξωθήθηκε στις μπαριέρες από τον οδηγό της BMW, Alexander Sims, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τον αγώνα.

Ο Ντάνιελ Αμπτ έκανε έναν επίσης συναρπαστικό αγώνα για να τερματίσει 8ος. Ωστόσο, χρεώθηκε με ποινή χρόνου και υποβιβάστηκε στη 15η θέση. Η τύχη γύρισε την πλάτη της και στην Audi Envision Virgin Racing αφού οι οδηγοί της, Ρόμπιν Φρίινς (Robin Frijns) και Σαμ Μπερντ (Sam Bird), εγκατέλειψαν λόγω συγκρούσεων στην τελική φάση.

Το Βερολίνο είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον επόμενο γύρο της Formula E, στις 25 Μαΐου. Πέρυσι, στο «εντός έδρας» E-Prix η Audi είχε κυριαρχήσει κάνοντας το «1-2» στον αγώνα, παίρνοντας την pole και σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!