NEA

Σπέσιαλ έκδοση Range Rover Astronaut Edition… για 700 κοσμοναύτες!

Δικαίωμα αγοράς θα έχουν όσοι είναι μέλη του προγράμματος Virgin Galactic Future Astronaut (του σκάφους του ιδιοκτήτη της Virgin, Richard Branson, για εμπορικές πτήσεις στο διάστημα).

Μιλάμε δηλαδή για περίπου 700 άτομα τα οποία ήδη έχουν προκαταβάλει τα 250.000 δολάρια που είναι το δικαίωμα εγγραφής (ή ας το πούμε το κόστος του εισιτηρίου) για να πετάξουν στο διάστημα. Για αυτούς τους λίγους και εκλεκτούς η Land Rover έφτιαξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά βρίσκεται ανάμεσα στις ποτηροθήκες και αναπαριστά το σκάφος της Virgin πάνω σε ένα κομμάτι μετάλλου το οποίο προέρχεται από το σκάφος δοκιμών της εταιρίας που έκανε πέρσι την πρώτη επιτυχημένη πτήση στο διάστημα. Η Land Rover υπόσχεται ότι όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επιστρέψει από την πτήση στο διάστημα, το συγκεκριμένο κομμάτι θα αντικατασταθεί από άλλο το οποίο θα προέρχεται από το δικό του σκάφος με το οποίο βγήκε έξω από την γήινη ατμόσφαιρα.

Υπάρχουν και κάποια άλλα πολύ χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα η πλακέτα με την εξέλιξη της πτήσης ή αλλιώς “DNA of Flight” που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, η οποία επαναλαμβάνεται και σε άλλα σημεία του σαλονιού. Το χρώμα του αμαξώματος είναι ειδικά εξελιγμένο για αυτή την έκδοση, και είναι επηρεασμένο από το βαθύ μπλε του ουρανού τη νύχτα. Παράλληλα υπάρχουν και τα ειδικά εμβλήματα της έκδοσης στο εμπρός και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Όσοι επιλέξουν να το αγοράσουν έχουν δύο επιλογές, την υβριδική έκδοση P400e με τα 400 άλογα και την P525 με τον 5λιτρο V8 και τα 525 άλογα. Όσο για την τιμή του είναι προφανές ότι πρόκειται για μία λεπτομέρεια για όσους έχουν ήδη προκαταβάλει 250.000 δολάρια για να κλείσουν μια θέση για να βγουν στο διάστημα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!