NEA

BMW Σειρά 1, τα τελευταία teaser πριν την αποκάλυψη

Απομένοντας μόλις 10 ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της νέας Σειράς 1, η BMW δίνει στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες για να προετοιμάσει τα πλήθη…

Εδώ στο caroto είχαμε δημοσιεύσει και παλαιότερα εικόνες που είχανε διαρρεύσει, από τη μικρή BMW. Δεν παύει όμως κάθε νέα πληροφορία, όπως και εικόνα, να έχει το δικό της ενδιαφέρον. Επιπλέον, για πρώτη φορά, η BMW μας δίνει μία πρώτη γεύση του πίνακα οργάνων. Αυτός, προφανώς, είναι ηλεκτρονικός, στα πρότυπα της νέας Σειράς 3 αλλά και άλλων, μεγαλύτερων μοντέλων.

Η πρώτη φωτογραφία αποκαλύπτει μέρος του μπροστινού μέρους της Σειράς 1, πιθανά στην έκδοση M135i xDrive. Αυτή φημολογείται ότι θα φέρει και το ισχυρότερο δίλιτρο σύνολο που κατασκεύασε ποτέ η BMW. Τα νέα φωτιστικά σώματα και ο σαφώς πιο επιθετικός σχεδιασμός αποτελούν αναμφίβολα αναβάθμιση, σε σχέση με την απερχόμενη γενιά. Στις υπόλοιπες, ωστόσο, φωτογραφίες, το καμουφλαρισμένο μοντέλο δεν δείχνει να διαθέτει κάποιο M πακέτο.

Αναφορικά με την πρεμιέρα της νέας Σειράς 1, έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου, σε μία ξεχωριστή παρουσίαση. Για το ευρύ κοινό, ωστόσο, θα ακολουθήσει το Σεπτέμβριο, η διεθνής έκθεση της Φρανκφούρτης. Με τη σειρά τους, οι πωλήσεις στις ευρωπαϊκές αγορές υπολογίζεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!