ΑΓΩΝΕΣ

Indy 500: Αποκλείστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο από τα δοκιμαστικά!

Έμεινε έξω και από την 33η θέση, έστω και για πολύ λίγο ( 000,019 μίλια/ώρα). Την θέση καπάρωσε ο Kyle Kaiser και η ομάδα της Juncos που έστησε την τελευταία στιγμή το μονοθέσιο από δανεικά εξαρτήματα!

Παρά τις υψηλές προσδοκίες και το μεγάλο ενδιαφέρον του τύπου για τον αν επιτύχει το Triple Crown (νίκη δηλαδή στο Μονακό, Λε Μαν και Indy 500), o Φερνάντο Αλόνσο τελικά δεν θα καταφέρει να εκκινήσει καν στον αγώνα.

Πάντως οι κανονισμοί δίνουν την ευχέρεια στην McLaren να αγοράσει μία από τις θέσεις του grid για να τρέξει ο Αλόνσο (αρκεί να συμφωνήσει κάποιος από τους οδηγούς να παραχωρήσει την θέση του με πολύ υψηλό αντίτιμο), όπως όπως δήλωσαν δεν θα το κάνουν γιατί θα ήθελαν να μπουν στον αγώνα με τις δικές τους δυνάμεις.

Ο Αλόνσο δήλωσε ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ότι προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως δεν είχαν την απαραίτητη ταχύτητα για να προκριθούν. Προφανώς και η ομάδα της McLaren θα πρέπει να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία από τον συγκεκριμένο αγώνα και τα γενικότερα αμερικάνικα ήθη πριν αποκτήσει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!