NEA

Ecowing ES31, νέο ελαστικό χαμηλής τριβής κύλισης από την Kumho

Η Kumho δημιούργησε ένα νέο ελαστικό, με ασύμμετρο πέλμα και σήμανση κατηγορίας Β, αναφορικά με την απόδοση, στο μεγαλύτερο εύρος της γκάμας του.

Το Ecowing ES31 διαθέτει τέσσερεις φαρδιές αυλακώσεις, οι οποίες βελτιστοποιούν τη συμπεριφορά στο βρεγμένο οδόστρωμα. Αντίστοιχα, οι ώμοι του είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένοι, ώστε να περιορίζουν την αντίσταση του αέρα και να διαχειρίζονται πιο αποδοτικά την απομάκρυνση της θερμότητας από το εσωτερικό του ελαστικού. Τέλος, υπάρχει ένα άκαμπτο κεντρικό νεύρο, το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να περιορίζει σημαντικά τις τριβές κατά την κύλιση, χαρίζοντας έτσι λιγότερες αντιστάσεις και, κατά συνέπεια, μειωμένη κατανάλωση στο όχημα που τα φορά.

Η ίδια η εταιρία υποστηρίζει ότι το νέο της ελαστικό είναι τόσο αποδοτικό που το 70% των διαστάσεων (38 στο σύνολο) που διατίθενται αυτή τη στιγμή, έχουν πιστοποιηθεί με σήμανση κατηγορίας Β. Οι διαθέσιμες διαστάσεις ξεκινούν από τις 14 ίντσες και το 155/65 και καταλήγουν στο 225/55 R17. Πρακτικά, απευθύνεται σε μικρά, έως μεσαία οχήματα, που στοχεύουν στην οικονομία και όχι στις επιδόσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε μοντέλα όπως τα Ford Fiesta και Focus, Volkswagen Polo και Golf, BMW Σειρά 1, 2, 3, και 5, Audi A1, A2, A3, A4 και A6 και Mercedes-Benz A, B και C Class.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!