NEA

Η Mazda επιστρέφει! Αναλυτικά οι τιμές όλων των νέων μοντέλων

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η Ιαπωνική εταιρία επιστρέφει δυναμικά στην Ελληνική αγορά, μέσω του ομίλου Συγγελίδη.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της φίρμας στη χώρα μας έγινε σήμερα, σε μία τελετή όπου παραβρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας, μαζί με τον Έλληνα εισαγωγέα. Πέρα από τον κύριο Πολυχρόνη Συγγελίδη και τον περιφερειακό διευθυντή κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης, David McGonigle, το πάνελ των ομιλητών συμπλήρωσαν οι Jo Stenuit, διευθυντής σχεδιασμού και Hajime Seikaku, αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι το brand της Mazda να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας μία μοναδική αξία για τους πελάτες. Η αγορά να γνωρίσει τα νέα μοντέλα, τα οποία έχουν εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα να ανακαλύψει την after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας της Mazda και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, η οποία προορίζεται να χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό».

Εδώ αξίζει να αναφερθεί η δήλωση του κ. Συγγελίδη, Πρόεδρου και Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Συγγελίδη: «Ευχαριστούμε την Mazda για την εμπιστοσύνη της. Έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα-ναυαρχίδα το οποίο θα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα, όσο και υπηρεσίες, εξέχουσας ποιότητας. Είμαστε δεσμευμένοι προς την εδραίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τη Mazda και την επίτευξη της επιτυχίας που το brand αξίζει στην αγορά μας».

Αρχικά, στις αρχές Ιουνίου, θα λειτουργήσει η πρώτη αντιπροσωπεία, στην Αθήνα, προσφέροντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων που η Mazda διαθέτει στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda 6, το Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το αγαπημένο και κλασικό Mazda MX-5. Σε δεύτερο χρόνο θα επεκταθεί το δίκτυο των αντιπροσώπων και σε άλλες περιοχές. Όσο για το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών,. Υπάρχουν ήδη 14, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δεχτούν παλαιά και νέα μοντέλα της εταιρίας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις ακόλουθες πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κομοτηνή και Βόλο.

Τώρα, αναφορικά με τον τιμοκατάλογο όλων των μοντέλων της εταιρίας, μπορείτε να τον κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Mazda 2

Mazda 3

Mazda 6

Mazda CX-3

Mazda CX-5

Mazda CX-30

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button