NEA

#CiaoNiki, το αντίο της Ferrari [vid]

Με ένα μικρό αλλά συγκινητικό video επέλεξε η Ferrari να αποχαιρετίσει έναν από τους μεγαλύτερους οδηγούς που πέρασαν από την ίδια αλλά και από ολόκληρη τη Formula 1.

Ωραία πλάνα, μουσική με συναίσθημα, εικόνες από εποχές άλλες, όπου οι αγώνες απείχαν πολύ από το προστατευτικό περιτύλιγμα του σήμερα. Και όμως, το πιο συγκινητικό στο συγκεκριμένο video είναι ο τρόπος με τον οποίο η Ferrari επέλεξε να θυμάται το Niki Lauda. Σε 1,5 λεπτό υλικού δεν υπάρχει πουθενά το τρομακτικό του ατύχημα στο Nurburgring. Υπάρχουν μόνο νίκες, η πάλη για επικράτηση, αυτό το DNA που τον έκανε παγκόσμιο πρωταθλητή. 3 φορές!

Για όσους δεν γνωρίζετε πολλά για τη ζωή και τα κατορθώματα του Niki Lauda, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο «αντίο» του Σπύρου Πέττα, που δημοσιεύσαμε εχθές στο caroto. Εάν το έχετε ήδη κάνει, πατήστε απλά το play. Χωρίς πολλά λόγια.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!