NEA

Το Audi TT δεν θα έχει συνέχεια

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό σχετικά με την τύχη του Audi TT επιβεβαιώθηκε στην ετήσια γενική συνέλευση της Audi, όπου ο πρόεδρος της εταιρίας Bram Schot αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ένα νέο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο το οποίο θα πάρει την θέση του ΤΤ.

Ο Βram Schot είπε ότι θα είναι ένα δυναμικό αυτοκίνητο, το κόστος του οποίου θα είναι αντίστοιχο με αυτό του σημερινού ΤΤ. Είναι προφανές ότι αυτό το μοντέλο θα βασίζεται σε κάποια εκδοχή της νέας ηλεκτρικής πλατφόρμας MEB του γκρουπ VW, το οποίο όμως θα έχει αρκετές αλλαγές ώστε να είναι ελαφρύτερο και πιο κοντά στο σπορ ζητούμενο από ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Η κατάργηση του ΤΤ δεν σημαίνει τίποτα για το R8 η τύχη του οποίου μένει να ξεκαθαρίσει μέσα στους επόμενους μήνες. Στην ομιλία του ο Schot αναρωτήθηκε αν ένα R8 χρειάζεται τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και όχι μια ηλεκτρική διάταξη, και άφησε για το μέλλον τις αποφάσεις σχετικά με το κεντρομήχανο supercar της Audi.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!