NEA

Καθίσματα Recaro με αέρα από το Nürburgring

Ακόμη και η πασίγνωστη εταιρία των σπορ καθισμάτων Recaro αποδίδει φόρο τιμής στο Ring παρουσιάζοντας με αυτή την ονομασία μια νέα σειρά «μπάκετ».

Τα νέα Recaro Sportster CS της σειράς Nürburgring Edition διαθέτουν τα χαρακτηριστικά της Πράσινης Κόλασης με το περίγραμμα και το λογότυπο της πίστας. Είναι ελαφριά, προσφέρουν κορυφαία πλευρική στήριξη, έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις για την εύρεση της ιδανικής θέσης οδήγησης, ενώ προαιρετικά είναι θερμαινόμενα και μπορούν να ενσωματώσουν και πλευρικούς αερόσακους.

Έχουν εξαιρετικής ποιότητας δέρμα σε διχρωμία, εμφανείς ραφές και ο σκελετός τους είναι κατασκευασμένος από πολύ ελαφρά αλλά και ανθεκτικά υλικά. Πρόκειται για μία κορυφαία σειρά που θα παραχθεί σε 999 μονάδες για οδηγό και συνοδηγό. Όσο για την τιμή, και μόνο το γεγονός πως θα έχουν εξατομικευμένη αρίθμηση σε συνδυασμό με την περιορισμένη παραγωγή μιλά από μόνο του και σε ποιους απευθύνεται…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!