NEA

Πρώτο Teaser για την υβριδική υπερ-Ferrari

Δεν απομένουν παρά ώρες για την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της. Παρόλα αυτά, η Ferrari αποφάσισε να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά, υπενθυμίζοντας την αυριανή πρεμιέρα.

Η επίσημη ονομασία της νέας, υβριδικής Ferrari δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, γνωρίζουμε όμως ότι ο εργοστασιακός κωδικός της είναι F173. Κρίνοντας από το σκίτσο που η Ferrari έδωσε στη δημοσιότητα, θα πρέπει να περιμένουμε ένα μοντέλο με δύο κεντρικές (και αρκετά ευμεγέθεις) απολήξεις της εξάτμισης, καθώς και με διπλά εξαγωνικά ή οκταγωνικά φωτιστικά σώματα πίσω. Εδώ, όπως είχαμε ξαναγράψει, γίνεται λόγος για ένα μοντέλο 1.000 ίππων, το οποίο όμως, πιθανά, δεν έρχεται να αντικαταστήσει τη LaFerrari. Στα σίγουρα, βέβαια, θα βρίσκεται πάνω από τις F8 Tributo και 812 Superfast.

Η ισχύς αυτή αποτελεί προϊόν ενός V8 κινητήρα 3.9 λίτρων και τριών ακόμα ηλεκτρικών μοτέρ, που συνεργάζονται σε μία σχετικά σύνθετη διάταξη, προσφέροντας τετρακίνηση αλλά και άφθονη ισχύ, σε όλο το φάσμα των στροφών. Όσο για τις επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ώρα φημολογείται ότι επιτυγχάνεται σε μόλις 2 δευτερόλεπτα, ίσως και κάτι λιγότερο! Υπομονή λίγο ακόμα και αύριο θα έχουμε όλες τις απαντήσεις, μαζί με πολύ φωτογραφικό υλικό!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!