NEA

Πόσο χρειάζεται ένα τρίκυκλο της Ταϊλάνδης για τον γύρο του Nürburgring;

Δικαίωμα στο ρεκόρ δεν έχουν μόνο οι Porsche και οι Ferrari αλλά και όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με κάτι διαφορετικό.

Όπως για παράδειγμα η ομάδα αυτών των φίλων που αποφάσισαν να χτυπήσουν το ρεκόρ γύρου για ένα tuk-tuk. Πρόκειται για τα διάσημα σε όλο τον κόσμο τρίκυκλα που ενδημούν στην Νοτιοανατολική Ασία, και κυρίως στην Ταϊλάνδη. Από εκεί το έφεραν και προσπάθησαν για δεύτερη φορά φέτος, μετά την περσινή τους αποτυχία, όπου ο κινητήρας έμεινε πριν ολοκληρώσει τον γύρο.

Φέτος εξέλιξαν τον μικρό κινητήρα με νέα έμβολα και πιστόνια και τελικά άντεξε να κάνει τον γύρο -και το ρεκόρ- στον ατελείωτο χρόνο των 31 λεπτών και 49 δευτερολέπτων. Πάντως αν νομίζετε ότι με τα hypercars τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα, οι φίλοι που συμμετείχαν στην προσπάθεια δήλωσαν ότι τα χρειάστηκαν αρκετές φορές μιας και το τρίκυκλο ήταν εξαιρετικά ασταθές και γυρνούσε την πίστα συχνά στις δύο ρόδες.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!