NEA

Υβριδική Mercedes-AMG GT με 800 ίππους

Με στόχο την υβριδική Porsche Panamera των 680 ίππων, η Mercedes επιλέγει και αυτή μια μορφή ηλεκτρικής κίνησης για την AMG GT.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ονομάζεται Hybrid GT 73 και η συνδυασμένη απόδοση του V8 4.0 με το υβριδικό σύστημα θα είναι στους 800 ίππους (από τους 639 της υπάρχουσας GT63S). Ήδη το αφεντικό της AMG έχει δηλώσει ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο από τώρα κάθε AMG θα έχει μία μορφή υβριδικού συστήματος, εκτός από την σειρά 45. Και μία από τις πρώτες θα είναι η προαναφερθείσα έκδοση GT73 4Matic, η οποία όπως φαίνεται δοκιμάζεται από την εταιρία αυτή την περίοδο.

Προς το παρόν, η ισχυρότερη έκδοση της AMG GT είναι η Brabus των 800 ίππων με 1.000 Nm ροπή, η οποία κάνει το 0-100σε 2,9 δευτερόλεπτα. Υπολογίζεται ότι η GT 73S της AMG η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά, θα είναι ακόμα πιο γρήγορη και σαφώς πιο γρήγορη από την άμεσή αντίπαλό της, την Panamera Turbo S E-Hybrid που πλέον θα βρίσκεται πολύ μακριά στους 680 ίππους.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!