NEAΔΙΑΦΟΡΑ

«Ford vs Ferrari» με πρωταγωνιστές τους Christian Bale και Matt Damon [vid]

Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας που βασίζεται στην θρυλική κόντρα της Ferrari με την Ford την δεκαετία του 1960 στο Le Mans.

Όπως είχαμε γράψει από πέρυσι, η όλη ιστορία ξεκινά από την πρόθεση του Enzo Ferrari να πουλήσει την εταιρεία του και το ενδιαφέρον που έδειξε ο Henry Ford o Β’ για να την αποκτήσει. Ο Ford ταξίδεψε μέχρι το Maranello αλλά ο «γέρος» άλλαξε γνώμη και ούτε που τον συνάντησε ποτέ.

Ο εκνευρισμός του Αμερικάνου ήταν τόσο μεγάλος που δημιούργησε ένα αγωνιστικό για να κοντράρει την Ferrari στις 24 Ώρες του Le Mans. Με την συνδρομή του Caroll Shelby και του οδηγού Ken Miles προέκυψε το επικό Ford GT40 που θριάμβευσε στην πρώτη του εμφάνιση στο Le Mans το 1966.

https://www.caroto.gr/2013/06/16/battle-of-titans/

Σχετικά με την ταινία ο Christian Bale (στο ρόλο του Carroll Shelby) με τον Matt Damon (στο ρόλο του Ken Miles) ενθουσιάστηκαν με το σενάριο και αποφάσισαν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα παραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες κινηματογράφου των ΗΠΑ στις 15 Νοεμβρίου και λίγο αργότερα στην Ευρώπη. Και όλα δείχνουν πως θα είναι τόσο συγκλονιστική όσο το Rush!


«Οι αγώνες δεν είναι μόνο λάδι και βενζίνη, αλλά και το αίμα και ο ιδρώτας, καθώς και οι άνθρωποι μέσα στα αυτοκίνητα και αυτό τους καθιστά τόσο συναρπαστικούς», είπε ο Bale, σύμφωνα με το AP, την περασμένη εβδομάδα στο Indianapolis Motor Speedway όπου μαζί με τον Ντέιμον κυμάτισαν την πράσινη σημαία για το Indy 500.

Για τα κεντρικά πρόσωπα της ταινίας, τους Shelby και Miles o Matt Damon είπε: «Είναι αντίθετοι με πολλούς τρόπους, αλλά ο ένας έχει τις ιδιότητες που χρειάζεται ο άλλος. Ο Κάρολ ήταν εξαιρετικός στην πολιτική και τη διπλωματία. Θα μπορούσε να πουλήσει οτιδήποτε. Ενώ ο Μάιλς ήταν φρικτός σε αυτά τα πράγματα. Δεν ήξερα αυτή την ιστορία για τη φιλία τους και για αυτό θέλησα να κάνω την ταινία».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!