NEA

Φωτιά στα κίτρινα με Mercedes-AMG CLA 35

Η διαφορετικότητα της CLA αποκτά μια εμφατική διάσταση σε μια από τις κορυφαίες AMG εκδοχές της.

Με την φανταχτερή κίτρινη βαφή και το ελαφρώς πρησμένο αμάξωμα με τις διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος η CLA αποκτά την ταχύτερη της έκδοση (μέχρι να δούμε την CLA 45).

Κάτω από το καπό υπάρχει ο συνήθης ύποπτος, ο δίλιτρος M260 τετρακύλινδρος με 306 άλογα που συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων με την ροπή να περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω toy AMG Performance 4Matic.

Η CLA 35 χρειάζεται μόλις 4,9 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα με τελική περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Ο οδηγός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε οδηγικά προφίλ (Slippery, Comfort, Sport, Sport +, Individual) από το AMG DYNAMIC SELECT.

Η ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ προσφέρει τρεις επιλογές. Προαιρετικό είναι το πακέτο AMG Track Pace που αποτελεί μέρος του MBUX καταγράφοντας διάφορα data.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!