NEA

Η νέα BMW M8 έχει έως 625 άλογα!

H νέα M8 αποκαλύφθηκε σε κουπέ και κάμπριο έκδοση, σε δύο εκδόσεις ισχύος με 600 και 625 άλογα και τετρακίνηση αλά M5!

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 4.4 που στην βασική M8 αποδίδει 600 ίππους και 750 Nm. Από εκεί και πέρα υπάρχει η πιο απαιτητική M8 Competition με πιο «πιστάδικο» στήσιμο και με επιπλέον 25 άλογα.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αυτόματο κιβώτιο Steptronic με 8 σχέσεις και σύστημα τετρακίνησης από την  M5 που πέρα από τις λειτουργίες 4WD και 4WD Sport υπάρχει και η πισωκίνητη 2WD (με απενεργοποιημένο το DSC).


Σχετικά με τις επιδόσεις η BMW δίνει το 0-100 σε 3,3 δλ. για την απλή κουπέ Μ8 και σε 10,8 δλ. το 0-200. Αντίστοιχα, η Μ8 Competition ολοκληρώνει τις ίδιες διαδικασίες σε 3,2 και 10,6 δλ. Σε κάθε περίπτωση η τελική είναι στα 305 χλμ./ώρα.

Από εκεί και πέρα η Competition έχει πιο σφιχτό set-up, στάνταρ εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά, προαιρετικά κεραμικά, ειδικό σύστημα φρένων με δύο επιλογές αίσθησης πεντάλ και φουλ παραμετροποίηση από τα ηλεκτρονικά προγράμματα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!