NEA

Η Lamborghini Huracan Sterrato… είναι πολύ βρώμικη για να φοβάται!

Στα ιταλικά «Sterrato» σημαίνει βρώμικος και η ονομασία αυτή πάει γάντι για μια Huracan που μπορεί να κινηθεί και στο χώμα!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lamborghini μετατρέπει μοντέλα της προκειμένου να μπορούν να κινηθούν και πέρα από την άσφαλτο. Το 1973 και το 1974 ο θρυλικός δοκιμαστής της μάρκας Bob Wallace είχε μετατρέψει μια Jarama και μια Uracco αντίστοιχα ώστε να μπορούν να κινούνται σε έρημο.

Τώρα, η πρωτότυπη Huracan Sterrato κάνει κάτι ανάλογο με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 4,7 εκατοστά. Διαθέτει προστατευτικές ποδιές από αλουμίνιο, πρόσθετα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά, αυξημένα κατά 30 χιλιοστά μετατρόχια, επιπλέον προβολείς για το σκοτάδι ή τη σκόνη, ενώ πιο ανθεκτικά είναι και τα λάστιχα με τα ενισχυμένα πλαϊνά που τοποθετούνται σε 20άρες ζάντες.

H τετρακίνηση φυσικά και υπάρχει, μαζί με την τετραδιεύθυνση, ενώ τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν ρυθμιστεί διαφορετικά προκειμένου να καλύπτουν και την όποια κίνηση στο χώμα. Στο εσωτερικό με τα μπάκετ από κάρμπον υπάρχουν αλουμινένιες επιφάνειες στο δάπεδο προκειμένου να καθαρίζεται εύκολα από τις λάσπες κα τα χώματα. Κινητήρας δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλος από τον V10 των 5,2 λίτρων με τους 640 ίππους της Evo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!