NEA

Από 26.125 ευρώ η νέα BMW Σειρά 1

Η τρίτη γενιά της μικρομεσαίας BMW ετοιμάζεται, εντός των ερχόμενων μηνών, να ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Ελληνική αγορά.

Η νέα BMW Σειρά 1 βασίζεται στην καινούρια πλατφόρμα της εταιρίας, UKL2 και συγκεκριμένα στη δομή FAAR, διατηρώντας την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Οι διαστάσεις της είναι παρόμοιες με αυτές της υπάρχουσας γενιάς, όντας 5 χλστ. πιο μικρή σε μήκος αλλά 34 χλστ. φαρδύτερη και 13 χλστ. ψηλότερη.

Η διάθεσή της στην Ελληνική αγορά προγραμματίζεται για τον προσεχή Σεπτέμβριο, με τις παραγγελίες να ξεκινάνε άμεσα. Οι προσφερόμενες εκδόσεις ξεκινάνε από την 118i, η οποία εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 1.5 λίτρου, ισχύος 140 ίππων. Αυτή τιμάται στα 26.125 ευρώ, τιμή χαμηλότερη από αυτή του απερχόμενου μοντέλου. Αναφορικά με τους βενζινοκινητήρες, η αμέσως επόμενη επιλογή είναι αυτή της κορυφαίας Μ 135i xDrive, των 60.450 ευρώ. Η συγκεκριμένη φέρει δίλιτρο μοτέρ 306 ίππων και -όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της- τετρακίνηση. Αργότερα, φυσικά, θα συμπληρωθεί η γκάμα και με άλλες βενζινοκίνητες εκδόσεις.

Περνώντας στους πετρελαιοκινητήρες, οι επιλογές είναι περισσότερες, αρχής γενομένης από την 116d των 1.5 λίτρων και 116 ίππων. Η τιμή για τη συγκεκριμένη ξεκινά από τα 26.450 ευρώ. Αμέσως μετά ακολουθεί η 118d των 2.0 λίτρων και 150 ίππων, στα 33.540 ευρώ. Τρίτη και κορυφαία, προς στιγμή, είναι η 120d xDrive, με κινητήρα ίδιας χωρητικότητας αλλά ισχύ αυξημένη στους 190 ίππους. Εδώ το κόστος κτήσης ανέρχεται στα 43.550 ευρώ.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!