NEA

Κίνδυνος ανάφλεξης και ανάκληση για το Audi e-tron

Η Audi Αμερικής ανακοίνωσε προληπτική ανάκληση για τα e-tron που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ λόγω πιθανής πυρκαγιάς από ελαττωματική καλωδίωση.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι μπαταρίες τους λειτουργούν υπό πολύ υψηλή τάση με τις καλωδιώσεις να μην συμπαθούν την εισχώρηση υγρασίας με υψηλή πιθανότητα βραχυκυκλώματος.

Αυτό είναι το πρόβλημα που εντοπίσθηκε από την Audi στην καλωδίωση μεταξύ της υποδοχής φόρτισης και της μπαταρίας. Μία κίτρινη ένδειξη προειδοποιεί για πιθανότητα υγρασίας όπως καταγράφηκε σε πέντε e-tron στην Ευρώπη, αλλά ευτυχώς δίχως να υπάρξει ανάφλεξη. Αν ένας οδηγός e-tron δει την σχετική ένδειξη θα πρέπει αμέσως να σταματήσει και να καλέσει την οδική βοήθεια.

Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν 1.644 συνολικά e-tron τα οποία θα πρέπει από τον Αύγουστο να επισκεφτούν τα συνεργεία για να γίνει η σχετική επισκευή. Αν κάποιος οδηγός δεν επιθυμεί να κινείται με το e-tron του μέχρι την επισκευή η Audi θα του παρέχει ένα μοντέλο βενζίνης καλύπτοντας τα καύσιμα με επιταγή 800 δολαρίων, όπως αναφέρει το Automotive News.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!