NEA

Εν αναμονή της BMW Σειράς 8 GT

Δεν αργεί η ώρα που η BMW θα αποκαλύψει την επόμενη έκδοση αμαξώματος για τη Σειρά 8. Η Gran Coupe βρίσκεται προ των πυλών.

Η προσθήκη δύο επιπλέον θυρών και η αύξηση του μεταξονίου αναμένεται να κάνουν τη Σειρά 8 GT σαφώς πιο πρακτική για όσους σκοπεύουν να μετακινούνται με παρέα. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να κάνει κανείς το λάθος να θεωρήσει ότι μια τέτοια έκδοση πρόκειται να χάσει ουσιαστικά σε δυναμισμό. Μπροστά δεν έχει καμία, ουσιαστικά, διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Αντίστοιχα πίσω, η έντονη κλίση της οροφής μπορεί να περιορίζει πιθανά το διαθέσιμο εσωτερικό ύψος, δίνει όμως ξεκάθαρα το στίγμα του συγκεκριμένου μοντέλου.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στο ταμπλό, ούτε φυσικά και στα ηλεκτρονικά συστήματα. Αντίστοιχα και στο κομμάτι των κινητήρων, η κατάσταση παραμένει ως έχει. Η Gran Coupe θα είναι διαθέσιμη ως 840d, με το γνωστό εξακύλινδρο σύνολο των 3 λίτρων και 320 ίππων, όπως και στην έκδοση M850i, με το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ των 4.4 λίτρων και 530 ίππων. Αργότερα θα ακολουθήσει και η κορυφαία Μ8 GT, με το ίδιο μοτέρ, το οποίο όμως θα αποδίδει για την περίσταση 600 ίππους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!